x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu:Am fost informat că preşedintele va semna luni decretele de numire a noilor miniştri, nu am avut emoţii

Grindeanu:Am fost informat că preşedintele va semna luni decretele de numire a noilor miniştri, nu am avut emoţii

31 Mar 2017   •   17:48
Grindeanu:Am fost informat că preşedintele va semna luni decretele de numire a noilor miniştri, nu am avut emoţii
Sursa foto: RADU-BADOIU

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, că a fost informat despre faptul că preşedintele Klaus Iohannis va semna luni decretele privind numirea noilor miniştri de la Mediu şi Relaţia cu Parlamentul şi a spus că nu a avut emoţii în această privinţă.

"Da, despre numirea celor doi... am primit adresa, m-au sunat cei de la Cabinet că pe parcursul acestei zile am primit de la Administraţia Prezidenţială, cum că luni, la ora 17.00, va avea loc ceremonia de învestire a celor doi miniştri", a declarat Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă a avut emoţii cu privire la semnarea respectivelor decrete de numire, Grindeanu a spus: "Nu sunt emotiv".

"Şi dacă aveam emoţii, atunci când mi-am început activitatea ca prim-ministru experienţa de trei luni de zile m-a făcut ca emoţiile să-mi treacă", a spus prim-ministrul.

Biroul Politic Central al ALDE a propus-o pentru funcţia de ministru al Mediului şi viceprim-ministru pe Graţiela Gavrilescu, în prezent ministru pentru Relaţia cu Parlamentul. Pentru funcţia de ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, Biroul Politic Central îl susţine pe liderul grupului senatorilor ALDE, Viorel Ilie.

Premierul, aflat în vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa, a participat, vineri, la Universitatea "Valahia" din Târgovişte, la o reuniune alături de conducerea universităţii, autorităţi locale şi mediul de afaceri. În continuarea deplasării de lucru, şeful Executivului are programate discuţii cu sindicalişti şi conducerile societăţilor Automecanica Moreni şi Uzina Mecanică Mija.

Preşedintele Klaus Iohannis va semna luni decretele privind numirea noilor miniştri de la Mediu şi pentru Relaţia cu Parlamentul.

"Ceremonia de învestitură va avea loc luni, la ora 17,00. Tot luni vor fi semnate decretele de către preşedintele României", a anunţat vineri Administraţia Prezidenţială. www.agerpres.ro

×