x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu: Cum să lucreze miniştrii? Eu le spuneam un lucru, iar de la partid le venea altă directivă

Grindeanu: Cum să lucreze miniştrii? Eu le spuneam un lucru, iar de la partid le venea altă directivă

15 Iun 2017   •   22:21
Grindeanu: Cum să lucreze miniştrii? Eu le spuneam un lucru, iar de la partid le venea altă directivă
Sursa foto: Steluta_Popescu

Premierul Sorin Grindeanu a calificat drept "minciună" afirmaţia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit căreia între şeful Guvernului şi miniştri a existat o problemă de comunicare, susţinând că blocajul intervenea în momentul în care el le transmitea membrilor Cabinetului un lucru, iar de la partid acestora le venea altă directivă. 

"A doua minciună la care vreau să răspund este cea în care (Dragnea - n.r.) spunea că toţi miniştrii au avut o problemă, nu puteau să comunice cu mine şi de aici marea problemă a acestui guvern. Eu v-aş ruga să vă puneţi în postura acestor miniştri. Care, sigur, au fost aleşi şi numiţi de dl Liviu Dragnea, de aceea e responsabil dl Liviu Dragnea şi trebuie să îşi dea demisia dacă lucrurile nu au funcţionat aşa cum trebuie. Cum să lucreze aceşti miniştri, dacă eu le spuneam un lucru, iar de la partid le venea altă directivă şi altă comunicare?", a declarat Sorin Grindeanu, joi, la Palatul Victoria într-o conferinţă de presă. 

Premierul a dat un exemplu în acest sens, pornind de la tema impozitului pe gospodărie. 

"Şi vă dau un exemplu public: atunci când se apucaseră unii să comunice despre impozitul pe gospodărie, vă aduceţi aminte, am spus în şedinţa de guvern să înceteze această comunicare şi singurul care poate să comunice este ministrul Finanţelor, în momentul în care se finalizează acea analiză prin care vom lua hotărârea de a aplica această măsură. Ce s-a întâmplat? Seara, la televizor, la planşă, cine era? Ştiţi şi dumneavoastră. Cu desene, cu tot ce ştiţi deja. Ce să creadă ceilalţi miniştri? În aceeaşi seară. Cred că ne aflăm într-un moment dificil, greu, în care un singur om, Liviu Dragnea, încearcă să ne întoarcă în timp, înainte de 1989. Şi fiecare dintre noi, implicaţi politic sau nu, trebuie să ne gândim dacă ne dorim asta. Eu cred că nu, sunt convins că nu", a mai spus Grindeanu.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: grindeanu miniştri