x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Guvernul Ponta, ca şi votat în Parlament! Vezi de ce

Guvernul Ponta, ca şi votat în Parlament! Vezi de ce

de Mediafax    |    28 Apr 2012   •   08:03
Guvernul Ponta, ca şi votat în Parlament! Vezi de ce

Ministrul Apararii interimar, Gabriel Oprea, a declarat, vineri seara, intr-o interventie la B1Tv, ca presedintele PSD, Victor Ponta, desemnat premier de catre presedintele Traian Basescu, ii este prieten, liderul UNPR precizand ca este convins ca cei din Uniune vor vota pentru stabilitatea tarii.

"Vreau sa stiti ca proiectul nostru, inca de la infiintarea sa, a activat pentru evitarea derapajului politic. Pe stabilitatea politica noi ramanem consecventi. Putem da acest vot (pentru Cabinetul Ponta, nr.). Pana la urma, domnul Ponta imi este prieten. Sunt convins ca toti colegii mei vor vota pentru stabilitatea acestei tari", a spus, vineri seara, Oprea, la B1Tv.

El a adaugat ca pentru aceasta decizie a contat si pozitia PSD fata de unele proiecte sustinute de UNPR.

"Totdeauna intre partide se negociaza. Sunt lucruri directe ce tin de bucataria parlamentara. Oricum, PSD si Victor Ponta au anuntat ca vor sprijini taxarea averilor mari. O va face in continuare", crede liderul UNPR.

UNPR are peste 25 de parlamentari, iar voturile acestora vor fi suficiente, alaturi de cele ale senatorilor si deputatilor USL, pentru ca Guvernul Ponta sa obtina mandatul.

×
Subiecte în articol: oprea prieten ponta