x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Honorius Prigoană a trecut la liberali: Nu m-am consultat cu tata. Fiecare cu viaţa şi cariera lui

Honorius Prigoană a trecut la liberali: Nu m-am consultat cu tata. Fiecare cu viaţa şi cariera lui

31 Aug 2012   •   08:11
Honorius Prigoană a trecut la liberali: Nu m-am consultat cu tata. Fiecare cu viaţa şi cariera lui

UPDATE 13:48 - Honorius Prigoana a declarat ca nu s-a consultat cu tatal sau in legatura cu trecerea la PNL, punandu-l in fata faptului implinit.

"Nu m-am consultat cu el. Stia ca sunt nemultumit de calea pe care merge PDL si i-am spus ca ne vom desparti. Dar l-am pus in fata faptului implinit, pentru ca e viata mea, e cariera mea politica. In politica, la fel ca si in viata, fiecare are drumul lui. El mi-a urat succes, la fel cum ii urez si eu lui", a declarat fiul deputatului PDL pentru Mediafax. Honorius Prigoana a mai spus ca spera ca activitatea tatalui sau in PDL sa nu fie afectata de trecerea lui la liberali.

Intrebat daca vizeaza o functie in partid sau o candidatura din partea PNL, Honorius Prigoana a spus ca este prematura o astfel de discutie deoarece deocamdata este un simplu membru, insa ca oricare dintre colegii sai vizeaza sa faca "politica de performanta", iar partidul va decide cu privire la viitorul carierei sale politice.

"Eu sunt un om de afaceri, prin formare sunt om de dreapta, am realizat ca singurul partid de dreapta este PNL, constructia dreptei trebuie sa se faca in interiorul PNL", a mai spus Honorius Prigoana.

Honorius Prigoana, fiul deputatului PDL Silviu Prigoana, s-a inscris astazi in PNL Bucuresti, adeziunea sa fiind semnata de presedintele interimar al PNL, Daniel Chitoiu, a anuntat organizatia municipala a liberalilor.

"Fostul candidat la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor Honorius Prigoana s-a inscris vineri, 31 august a.c., in Organizatia Municipala a PNL Bucuresti. Adeziunea a fost semnata de presedintele interimar al PNL, Daniel Chitoiu. Honorius Prigoana va activa in cadrul organizatiei PNL a Sectorului 2", se arata in comunicatul PNL.

Honorius Prigoana a candidat din partea PDL, la inceputul anului 2010, pentru postul de deputat ramas vacant dupa plecarea lui Bogdan Olteanu la BNR.

Stire in curs de actualizare

×