x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop săptămânal 30 iulie - 5 august 2018. Fecioarele sunt cuprinse de un chef teribil de vacanta

Horoscop săptămânal 30 iulie - 5 august 2018. Fecioarele sunt cuprinse de un chef teribil de vacanta

25 Iul 2018   •   23:23
Horoscop săptămânal 30 iulie - 5 august 2018. Fecioarele sunt cuprinse de un chef teribil de vacanta

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 30 iulie – 5 august 2018.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Marte revine retrograd si sunteti indecisi. Incepeti sa va faceti planuri pentru viitor, dar parca nici acestea nu va reusesc. Pesimismul dispare doar daca incercati sa va diminuati stresul acumulat si va puteti orienta spre activitati ce va relaxeaza.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Sunteti ambitiosi si gata sa cuceriti lumea! Stiti ce veti face, ce vreti si cum veti obtine ceea va doriti. Este bine sa fiti sinceri cu dumneavoastra si cu ceilalti pentru a nimici confuzia pe care o simtiti. Spuneti lucrurilor pe nume si oamenii va vor intelege mai bine.

Citeste si Horoscop săptămânal, 30 iulie - 5 august. Scorpionii au din ce în ce mai multă ambiție

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Doriti sa va extindeti lumea si pentru aceasta hotarati sa invatati noi filozofii sau religii si vreti sa calatoriti. Va place sa invatati dar si sa va relaxati. Veti fi pusi in fata unei situatii dificile. Mare atentie, mai ales ca daca nu veti gasi repede o solutie potrivita, situatia poate degenera.

Horoscop RAC 22.06-21.07: a doriti sa fiti bucurosi si vreti sa aveti relatii bune cu cei din jur si, prin urmare, trebuie sa fiti mai rabdatori cu partenerii si prietenii apropiati. Se prevad discutii destul de aprinse legate de o mostenire sau o proprietate comuna.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Parcurgeti o perioada a testarilor si va doriti sa fiti mai fericiti si sa aveti relatii bune cu cei apropiati. O solutie este sa fiti rabdatori, intelepti si toleranti. Puteti deveni furiosi si prea critici insa lumea va deveni ingrozitoare. Nu este o alegere tocmai potrivita!

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Cuprinsi de un chef teribil de vacanta se pare ca uitati ca mai aveti si alte indatoriri zilnice. Se poate sa incepeti o noua relatie romantica si daca persoana respectiva nu este foarte interesata sa mentina relatia veti rupe curand legatura.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: In aceasta perioada veti avea parte de o reusita si o recunoastere profesionala. In viata de familie totul parca devine rutina si va cam feriti de responsabilitati. Totul este trecator. Vor incepe alte griji, alte probleme vor fi solutionate si asa  vor urma alte zile...

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: Horoscopul săptămânii horoscop