x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Hrebenciuc: Când a vorbit despre recesiune, "Băsescu a zis o prostie"

Hrebenciuc: Când a vorbit despre recesiune, "Băsescu a zis o prostie"

15 Iun 2009   •   00:00

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, astăzi, răspunzând unei întrebări, că în coaliţie s-a discutat "despre recesiunea lui Băsescu", aprecierea fiind că şeful statului "a zis o prostie", duminică, la Guvern, când a vorbit despre recesiune.

Întrebat ce s-a discutat în şedinţa coaliţiei din această dimineaţă, Hrebenciuc a răspuns: "Despre recesiunea lui Băsescu şi ne-am dat seama că a zis o prostie".

Jurnaliştii au insistat, întrebându-l pe Hrebenciuc dacă "şeful statului a spus o prostie", la care social-democratul a răspuns: "Da, da, o prostie", informează Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent, duminică, la începutul şedinţei de Guvern, unde urma să se discute despre descentralizare, aplicarea programului "Prima Casă" şi comasarea unor taxe şi tarife parafiscale.

Băsescu a declarat că optimismul BNR privind economia nu are acoperire şi că România intră în recesiune, a cerut miniştrilor să nu depăşească fondul de salarii şi a estimat o nouă rectificare bugetară negativă. (V.A.)

 

×
Subiecte în articol: politic