x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Igaş: Nu exclud ca Mihaela Popa şi noi să ne regăsim într-o nouă structură de dreapta

Igaş: Nu exclud ca Mihaela Popa şi noi să ne regăsim într-o nouă structură de dreapta

19 Apr 2012   •   08:51

Vicepresedintele PDL Traian Igas a declarat, astazi, referitor la trecerea Mihaelei Popa de la PDL la PNL ca "orice parlamentar care paraseste partidul poate fi considerat o pierdere", dar ca nu exclude ipoteza ca reprezentantii PDL si Popa sa se regaseasca "intr-o noua structura de dreapta".

"Nu exclud o ipoteza, si anume ca doamna Popa si noi sa ne regasim intr-o noua structura de dreapta, cunoscand-o de dreapta", a declarat Igas, potrivit Mediafax. El a mai spus, referitor la pierderea majoritatii in Senat, ca oricum actuala legislatura este compromisa prin boicotul USL.

Igas a spus ca a cunoscut-o destul de bine pe Mihaela Popa, deoarece amandoi au facut parte din grupul parlamentar al PDL din Senat si aceasta este o persoana "cu expertiza in zona educatiei".

"Am avut o colaborare buna cu domnia sa, dar din acest moment, in conditiile in care a trecut la PNL, suntem adversari politici. Orice parlamentar care paraseste partidul putem spune ca e o pierdere, dar important pentru noi e sa ne mobilizam astfel incat sa privim catre viitor, si nu spre trecut", a adaugat Traian Igas.

El a apreciat ca activitatea Parlamentului este compromisa pana la finalul actualei legislaturi. "In opinia mea, in conditiile in care cei din USL continua sa boicoteze lucrarile Camerei Deputatilor si Senatului ramanand in acea greva parlamentara, activitatea in Parlament pentru aceasta legislatura, din pacate, o vad compromisa", a mai spus Igas.

×