x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ilie Sârbu: Cele mai multe victorii în alegeri au fost obţinute de Crin Antonescu datorită PSD

Ilie Sârbu: Cele mai multe victorii în alegeri au fost obţinute de Crin Antonescu datorită PSD

04 Apr 2014   •   15:52
Ilie Sârbu: Cele mai multe victorii în alegeri au fost obţinute de Crin Antonescu datorită PSD

Liderul grupului senatorilor PSD, Ilie Sârbu, afirmă că preşedintele PNL, Crin Antonescu, a obţinut 'cele mai multe victorii' în ultimele alegeri locale şi parlamentare datorită PSD, adăugând că atacurile la adresa social-democraţilor nu îi fac cinste liderului liberal.

Totodată, Ilie Sârbu îi recomandă preşedintelui PNL să încerce 'să se apropie de PDL prin alte mijloace, şi nu prin cele actuale, în care aruncă cu noroi în foştii camarazi'.

'Îi reamintesc lui Crin Antonescu că fără USL, unde a beneficiat masiv de sprijinul PSD, acum PNL nu ar fi avut cei mai mulţi parlamentari, primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene din istorie. Fără sprijinul PSD, domnul Antonescu nu ar fi avut Consilii Judeţene unde să meargă şi să se plângă. Atacul de ieri a liderului PNL arată o totală lipsă de caracter şi îngroparea definitivă ce a mai rămas din 'revoluţia bunului simţ'. Să nu uităm că pentru proiectul politic comun USL, PSD a renunţat la orgolii şi a acceptat paritatea, de sus până jos, cu toate că liberalii nu au depăşit în realitate jumătate din scorul PSD. Mai mult, au fost multe locuri în ţară, inclusiv la Buzău, în care militanţii şi liderii locali ai PSD s-au implicat total pentru candidaţii PNL, iar ce a afirmat ieri Antonescu este o jignire la adresa tuturor acestor persoane. Dacă vrea să se apropie de PDL, cred că poate găsi alte metode mai inteligente, fără a jigni foştii parteneri de alianţă', a declarat Ilie Sârbu, potrivit Agerpres.

Crin Antonescu a declarat joi la Buzău că PSD nu ar fi ajuns la putere şi nici Victor Ponta nu ar fi prim-ministru fără ajutorul PNL.

'L-am făcut pe Ponta prim-ministru, fără noi nici PSD şi nici Ponta nu ar fi venit la guvernare. Ce a făcut PSD mai departe? Ce ştiau, nu au învăţat nimic, nu au nici cel mai mic sentiment de corectitudine, de recunoştinţă faţă de nişte oameni care i-au sprijinit când le era greu, când erau în opoziţie, când erau nedreptăţiţi de regimul Băsescu. I-am adus la guvernare şi l-am făcut pe Ponta din mai nimic ditamai prim-ministrul', a spus Antonescu.

×
Subiecte în articol: ilie sărbu crin antonescu