x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ilie Sârbu îl acuză pe Antonescu de ipocrizie: Este deranjat când liberalii trec la PSD, dar nu şi la PMP

Ilie Sârbu îl acuză pe Antonescu de ipocrizie: Este deranjat când liberalii trec la PSD, dar nu şi la PMP

24 Mar 2014   •   14:15
Ilie Sârbu îl acuză pe Antonescu de ipocrizie: Este deranjat când liberalii trec la PSD, dar nu şi la PMP

Liderul senatorilor PSD Ilie Sârbu îl acuză de ipocrizie pe președintele liberal Crin Antonescu, precizând că acesta își dorește să spargă frontul anti-Băsescu.

"Ceea ce spune președintele PNL denotă ipocrizia sa, dar mai ales dorința de a sparge cum poate frontul anti-Băsescu. Am înțeles de la domnia sa că principalul său obiectiv politic a devenit blocarea oricăror șanse de refacere a USL. A afirmat acest lucru răspicat. Este problema lui Crin Antonescu însă că nu toți oamenii din PNL pot fi de acord cu o astfel de abordare. Am construit un proiect politic pentru care mulți dintre liberali, alături de noi, au muncit zi și noapte. Acești oameni nu pot fi condamnați pentru că nu sunt de acord cu aruncarea pe geam a proiectului USL, doar pentru că domnul Antonescu a decis să se orienteze către tabăra președintelui Traian Băsescu, trădând votul din 2012. Cei din PNL care vin lângă PSD o fac în ideea continuării proiectului USL", a declarat Ilie Sârbu, potrivit unui comunicat al PSD citat de Agerpres.

Senatorul a adăugat că liberalul Crin Antonescu nu a avut același deranj când PMP a anunțat cooptarea unui parlamentar liberal.

"Aceasta spune multe", a conchis Ilie Sârbu.

×
Subiecte în articol: ilie sărbu crin antonescu pmp pnl psd