x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică In spatele uşilor inchise - Năstase ii bate obrazul lui Geoană

In spatele uşilor inchise - Năstase ii bate obrazul lui Geoană

de Jurnalul National    |    10 Sep 2007   •   00:00

Fostul premier Adrian Năstase şi-ar fi exprimat, luni, in şedinţa grupului parlamentar PSD din Cameră, nemulţumirea faţă de modul in care actuala conducere a partidului işi tratează proprii parlamentari, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Potrivit aceloraşi surse, Năstase ar fi ridicat această problemă in legătură cu atitudinea conducerii PSD faţă de parlamentarii social-democraţi in ceea ce priveşte semnarea moţiunii de cenzură.  Â

Sursele citate au arătat că Năstase le-ar fi transmis deputaţilor PSD că este inadmisibil ca actuala conducere a partidului să-şi ameninţe parlamentarii cu excluderea din partid in cazul in care vor refuza să semneze moţiunea de cenzură.


Năstase ar fi spus că nu a existat un astfel de moment inainte şi că nu s-a procedat in acest mod. El ar arătat că intotdeauna s-au explicat raţiunile luării anumitor decizii, acestea fiind argumentate şi aprobate de parlamentari.

Adrian Năstase a mai spus că, la ultima şedinţă a grupurilor parlamentare ale PSD, s-a decis ca actuala conducere a partidului să meargă la negocieri cu celelalte partide, urmănd ca, după discuţii, să vină din nou in faţa grupurilor parlamentare pentru a explica raţiunile depunerii moţiunii de cenzură, au mai menţionat sursele citate.  Â

Conform aceloraşi surse, Năstase ar fi spus că, in urma ultimelor declaraţii date de preşedintele PSD, Mircea Geoană, are senzaţia că a asistat la altă şedinţă a grupurilor parlamentare. Năstase le-a mai spus deputaţilor că nu poate fi asociat cu ideea că nu este de acord cu moţiunea de cenzură intrucăt ar avea dosare, el fiind cel care, in prima parte a anului, a invocat această măsură.

×
Subiecte în articol: politic nastase