x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

06 Sep 2005   •   00:00
PRIMAR EXCLUS. Primarul orasului Zlatna, Silviu Ponoran, a fost exclus din PNL, fiind acuzat ca nu a respectat deciziile conducerii organizatiei si ca i-a denigrat pe unii lideri ai partidului. Lui Silviu Ponoran i s-a reprosat si ca, anul trecut, la alegerile pentru Parlament, nemultumit ca nu a fost acceptat pe listele parlamentare ale PNL, a facut lobby pentru un candidat independent si a avut contacte cu PRM.

BASESCU PROMITE. Presedintele Traian Basescu a afirmat ieri la seminarul "Noua Europa: Cine se teme de democratizare?" ca "nu voi fi un presedinte care sa declare la finalul mandatului ca am fost invins/castigat de structuri". El a subliniat insa ca intre a castiga alegerile si a avea puterea este o diferenta, deoarece "structurile totalitare lucreaza continuu sub cei care au castigat alegerile". Seful statului a mai spus ca tara noastra va deveni membra cu drepturi depline a UE la 1 ianuarie 2007 si ca raportul de tara "va marca progresul Romaniei" in indeplinirea obligatiilor asumate.

"VOCEA" PNL. Noul purtator de cuvant al PNL ar putea fi vicepresedintele Teodor Melescanu. Biroul Permanent al PNL a discutat ieri despre inlocuirea din aceasta functie a lui Eugen Nicolaescu, acum ministru al Sanatatii, iar unul dintre potentialii detinatori ai functiei este Melescanu. Nicolaescu ar putea fi insa "promovat" purtator de cuvant al Aliantei D.A. (Monica Iordache)

×
Subiecte în articol: politic