x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Întâlnire Boc-Băsescu, la Cluj-Napoca. "Nu s-au discutat chestiuni politice"

Întâlnire Boc-Băsescu, la Cluj-Napoca. "Nu s-au discutat chestiuni politice"

13 Noi 2015   •   22:24
Întâlnire Boc-Băsescu, la Cluj-Napoca. "Nu s-au discutat chestiuni politice"
Sursa foto: Traian Basescu (s) si Emil Boc / Foto: voceatransilvaniei.ro

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL), a declarat că întâlnirea de vineri seară cu preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, a fost una între doi oameni care se ştiu de 20 de ani, nu una politică.

''Am venit să îl salut pe fostul preşedinte al României şi pe fostul partener din activitatea guvernamentală. Am discutat aspecte din viaţa noastră politică pe care am avut-o în trecut şi, în calitate de primar, i-am urat bun venit în Cluj-Napoca fostului preşedinte al României. (...) Nu am făcut politică, politică fac alţii. Nu am discutat niciun fel de aspect legat de Mişcarea Populară, de PNL, au fost subiecte excluse din dezbatere. A fost o reîntâlnire a doi oameni care au fost la un moment dat în fruntea unor instituţii fundamentale ale statului român şi, în primul rând, a doi oameni care se cunosc de aproape 20 de ani', a răspuns Emil Boc întrebărilor jurnaliştilor.

Întâlnirea dintre Traian Băsescu şi Emil Boc a durat mai mult de o oră.

Preşedintele Mişcării Populare (MP), Traian Băsescu, şi primarul Clujului, Emil Boc (PNL) s-au întâlnit, vineri seară, la Hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca, după ce Traian Băsescu s-a cazat la hotelul respectiv, în vederea unor întâlniri pe care le are, sâmbătă, la Cluj, cu membri ai formaţiunii pe care o conduce. La intrarea în hotel, Emil Boc a refuzat să facă vreo declaraţie, după ce anterior Traian Băsescu le-a răspuns jurnaliştilor că nu are fixată vreo întâlnire cu Emil Boc. De asemenea, Traian Băsescu a negat faptul că ar încerca să-l convingă pe Emil Boc să intre în MP.

Mişcarea Populară are programată, sâmbătă, de la ora 10.00, o reuniune a Consiliului Executiv Naţional al organizaţiei de tineret, urmată, de la ora 12.00, de Colegiul National al Mişcării Populare, iar de la ora 15.00, de o întâlnirea organizatorică zonală.

Sursa: Agerpres

×