x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Interlopul Domn’ Costel revine lângă Berceanu

Interlopul Domn’ Costel revine lângă Berceanu

de Gabi Golea    |    20 Noi 2009   •   00:00
Interlopul Domn’ Costel revine lângă Berceanu
Sursa foto: qmagazine.ro/

Costel Iancu, fostul şef al Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare, urmărit penal pentru constituirea unui grup de crimă organizată, lipsire de libertate şi şantaj, îşi vede liniştit, în continuare, de treabă şi de afaceri, în judeţul Dolj, dezvăluie în exclusivitate revista Q Magazine, care publică şi fotografii doveditoare.

Exclus din PD-L după apariţia în presă a CV-ului său infracţional, delimitarea partidului de interlopul Iancu se pare c-a fost făcută doar de faţadă. Deşi la data de 15 august 2009 Costel Iancu fusese exclus din PD-L, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, nu s-a sfiit să se afişeze împreună cu acesta în vizita pe care a întreprins-o de Ziua Marinei în Portul Bechet, din judeţul Dolj.

Cele două fotografii, intrate în posesia revistei Q Magazine, demonstrează că Iancu este foarte fericit şi atitudinea sa este a unui om sigur pe el, care ştie câţi bani a donat PD-L-ului.
Ministrul Transporturilor a declarat pentru Q Magazine, printr-un consilier, că Iancu face parte din mai multe asociaţii locale şi că aşa s-a explicat prezenţa lui acolo.
 

Fostul şef al ANIF, acuzat de răpire
Fostul şef al Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare (ANIF) Costel Iancu a fost acuzat de constituire de grup infracţional organizat, lipsire de libertate, ameninţări, loviri şi alte violenţe. În presă au apărut fotografii şocante cu un bărbat care susţinea că fostul membru PD-L l-a lipsit de libertate, l-a bătut şi l-a dezbrăcat în pielea goală. Potrivit anchetatorilor, Costel Iancu ar fi ordonat, în toamna lui 2006, răpirea omului de afaceri Andrei Alexandru şi a soţiei acestuia.

În vara acestui an, Tribunalul Dolj l-a găsit nevinovat pe Iancu în acest dosar, dar procurorii DIICOT au făcut recurs. Judecând această cauză, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât, la cererea DIICOT, ca recursul să fie judecat de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti şi nu de cei ai Curţii de Apel Craiova, potrivit Biroului de presă al instanţei supreme.
Ministrul democrat-liberal, Radu Berceanu, nu s-a sfiit să se afişeze împreună cu Costel Iancu. Din  contră, ambii par extrem de fericiţi că s-au întâlnit


Citiţi mai mult pe Q magazine

×
Subiecte în articol: politic