x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis, despre o posibilă suspendare a sa: Ha, ha, ha

Iohannis, despre o posibilă suspendare a sa: Ha, ha, ha

24 Aug 2018   •   20:43
Iohannis, despre o posibilă suspendare a sa: Ha, ha, ha

Preşedintele României a răspuns numai cu un râset "Ha, ha, ha" la o întrebare adresată de jurnalişti, vineri, la Sibiu, referitoare la faptul că liderul PSD, Liviu Dragnea, a adus din nou în discuţie tema suspendării sale. 

 

"Pot să vă răspund informal? Ha, ha, ha", a spus Klaus Iohannis, el fiind întrebat dacă este îngrijorat că Liviu Dragnea a vorbit din nou despre o posibilă suspendare a preşedintelui. 

Preşedintele Iohannis participă la o şedinţă a Biroului Executiv al PNL, care are loc la un hotel din Sibiu. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţică îşi doreşte suspendarea şefului statului, Klaus Iohannis, spre deosebire de Călin Popescu-Tăriceanu, care are o altă opinie. 

"Eu aş vrea. Să vedem dacă domnul Tăriceanu şi-a schimbat opinia. Eu în continuare o susţin fără niciun fel de ezitare pe Viorica Dăncilă şi o susţin din toate punctele de vedere. Şi ea a început să fie ţintă. Dar acest guvern, pe care ăştia vor să-l dea jos prin violenţă - că nu se vor opri, dar nici noi nu stăm cu mâinile în sân. Şi asta vreau să-i asigur pe toţi membrii de partid", a spus Dragnea, la Antena 3. AGERPRES

×
Subiecte în articol: klaus iohannis suspendare liviu dragnea