x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis despre platforma lui Cioloş: Bănuiesc că doreşte să arate că este dispus să meargă mai departe

Iohannis despre platforma lui Cioloş: Bănuiesc că doreşte să arate că este dispus să meargă mai departe

18 Oct 2016   •   14:28
Iohannis despre platforma lui Cioloş: Bănuiesc că doreşte să arate că este dispus să meargă mai departe

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat marţi că platforma prezentată de premierul Dacian Cioloş este "foarte bună" şi că, probabil, acesta doreşte "să meargă mai departe".


"Este această platformă prezentată de domnul Dacian Cioloş o platformă foarte bună. Sunt acolo chestiuni pe care ni le dorim cu toţii, sunt principii care e bine să ne ghideze în viaţa politică şi economică. În ansamblu, este o platformă de principii şi valori pe care o găsesc bună. (...) Bănuiesc că domnul Cioloş nu a venit cu această platformă doar să arate lumii că are o gândire sănătoasă, ci doreşte să arate că este dispus, cel puţin aşa am înţeles eu, să meargă mai departe. Pe ce poziţie? Asta, sigur, depinde în primul rând de alegător", a declarat Iohannis, întrebat despre platforma de principii lansată de premierul Dacian Cioloş.

Preşedintele Klaus Iohannis vizitează marţi Centrala Nucleară de la Cernavodă.

Premierul Dacian Cioloş a lansat luni seară Platforma România 100, o platformă care trece în revistă 10 principii "ale unei guvernări pentru cetăţeni", însoţite de mai multe proiecte naţionale despre care prim-ministrul în funcţie crede că "ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor".

Sursa: AGERPRES

×