x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis despre relocarea Agenţiei Europene pentru Medicamente: Nu am avut impresia că la Guvern s-au mişcat rapid

Iohannis despre relocarea Agenţiei Europene pentru Medicamente: Nu am avut impresia că la Guvern s-au mişcat rapid

23 Iun 2017   •   17:15
Iohannis despre relocarea Agenţiei Europene pentru Medicamente: Nu am avut impresia că la Guvern s-au mişcat rapid
Sursa foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, că nu a avut impresia că cei de la Guvern s-au mişcat foarte rapid privind Agenţia Europeană pentru Medicamente. 

Întrebat ce şanse are România să găzduiască Agenţia Europeană pentru Medicamente, şeful statului a precizat că aceleaşi şanse pe care le-a avut şi înainte de reuniunea Consiliului European. 

"Aceleaşi şanse pe care le-a avut şi înainte. Nu am avut impresia că la Guvern s-au mişcat foarte rapid, însă discuţia pe care am avut-o în Consiliu a fost una foarte tehnică. Nu s-a discutat propriu-zis despre unde va merge o agenţie sau alta. Comisia a făcut propuneri privind criteriile care trebuie luate în considerare", a afirmat Iohannis la finalul reuniunii Consiliului European. 

Potrivit şefului statului, aceste criterii sunt aceleaşi cu cele folosite atunci când se înfiinţează o agenţie nouă. 

"În esenţă, aceste criterii sunt aceleaşi pe care le folosim şi când se înfiinţează o agenţie nouă, sunt criterii tehnice, de logistică, transport, integrarea în domeniul forţei de muncă şi aşa mai departe, deci ceva nesenzaţional", a mai afirmat Iohannis.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: iohannis guvern