x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis îl ameninţă pe Ponta: Va regreta că PNL este principalul adversar al PSD

Iohannis îl ameninţă pe Ponta: Va regreta că PNL este principalul adversar al PSD

20 Mar 2014   •   14:42
Iohannis îl ameninţă pe Ponta: Va regreta că PNL este principalul adversar al PSD

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, crede că liderul PSD, Victor Ponta, va regreta că liberalii sunt principalii adversari politici ai social-democraţilor.

"Da, PSD-ul este principalul adversar politic al PNL-ului, în această fază. Eu cred că regretă (Victor Ponta - n.r.). Nu-i chiar un lucru foarte bun în politica românească să ai adversar PNL-ul. Totuşi, cu toţi artiştii care vin şi pleacă pentru europarlamentare, suntem un partid foarte puternic, cu o cotă mare, cu mulţi parlamentari, preşedinţi de consilii judeţene, primari. Cred că regretă şi va regreta în continuare", a afirmat astăzi Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă.

Crin Antonescu a declarat marţi, la TVR, că PSD rămâne, pentru bună vreme, principalul adversar politic' al formaţiunii pe care o conduce, subliniind că nu există nicio şansă de întoarcere la USL. Crin Antonescu a menţionat că nu exclude o posibilă colaborare cu forţele de dreapta, menţionând, însă, că cel puţin deocamdată acest lucru nu reprezintă o prioritate.

×
Subiecte în articol: klaus iohannis Victor Ponta USL pnl psd