x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis, la Templul Coral: Tragediile istoriei nu trebuie uitate, pentru a nu se mai repeta vreodată

Iohannis, la Templul Coral: Tragediile istoriei nu trebuie uitate, pentru a nu se mai repeta vreodată

22 Dec 2019   •   17:44
Iohannis, la Templul Coral: Tragediile istoriei nu trebuie uitate, pentru a nu se mai repeta vreodată

Tragediile istoriei nu trebuie uitate, pentru a nu se mai repeta vreodată, a declarat duminică preşedintele Klaus Iohannis, la Templul Coral din Capitală, la ceremonia de Hanuka, organizată de Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România.

"Tragediile istoriei nu trebuie uitate, pentru a nu se mai repeta vreodată. Sprijinul acordat supravieţuitorilor Holocaustului dă consistenţă unei astfel de atitudini. Rămân profund angajat în păstrarea şi onorarea memoriei suferinţelor persoanelor persecutate din motive etnice în România mijlocului secolului trecut. Vă încredinţez că în acest al doilea mandat de preşedinte al României voi îndemna la cunoaşterea şi asumarea istoriei de către întreaga societate românească, voi sprijini măsurile de educare a noilor generaţii în spiritul toleranţei şi voi condamna orice manifestare de rasism, xenofobie sau antisemitism", a subliniat şeful statului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: klaus iohannis