x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis: PSD nu va primi încă o nominalizare de la mine

Iohannis: PSD nu va primi încă o nominalizare de la mine

22 Mai 2019   •   18:40
Iohannis: PSD nu va primi încă o nominalizare de la mine

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că, în cazul retragerii sprijinului politic de către PSD pentru Viorica Dăncilă, el nu va mai numi un premier de la acest partid.

"Pot să vă spun, chit că acum nu vorbim despre asta, PSD nu va primi încă o nominalizare de la mine", a spus Iohannis, întrebat dacă ar fi dispus să mai numească un premier de la PSD în cazul în care acest partid îi va retrage sprijinul politic Vioricăi Dăncilă.

Şeful statului a precizat că şi în cazul în care nu se va schimba actuala majoritate va avea aceeaşi poziţie în cazul unui premier de la PSD.

El s-a declarat convins că rezultatele alegerilor europarlamentare şi ale referendumului vor genera schimbări în spaţiul politic românesc.

În opinia preşedintelui, rezultatele alegerilor nu vor influenţa sentinţa în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care este implicat Liviu Dragnea.

"Eu cred că Justiţia în România este independentă şi îşi face treaba indiferent de ce se votează sau nu se votează. Eu am toată încrederea că se va vedea în definitiv independenţa Justiţiei noastre şi într-o speţă de mare profil politic", a afirmat Iohannis.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: iohannis psd