x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis: Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea lui Liviu Dragnea

Iohannis: Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea lui Liviu Dragnea

26 Iun 2018   •   10:37
Iohannis: Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea lui Liviu Dragnea

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat marţi că nu este "extrem de interesat" de părerea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, după ce acesta din urmă a declarat că nu este exclusă posibilitatea suspendării şefului statului, având în vedere că a amânat "neconstituţional de mult" să semneze decretul de revocare a şefei DNA.

 

"Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea dumnealui", a precizat preşedintele, într-o declaraţie acordată presei, întrebat fiind cum comentează declaraţia liderului PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut luni că nu este exclusă posibilitatea suspendării lui Klaus Iohannis, având în vedere că acesta a amânat "neconstituţional de mult" să semneze decretul de revocare a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, ca urmare a deciziei CCR.

"Nu este exclusă (intenţia de a-l suspenda - n.r). Nu este exclusă, pentru că deja a stat neconstituţional de mult, dacă se poate spune aşa. Şi nepermis de mult. Jocul cu 'hai să mai citim, stai că încă nu am citit' este o bătaie de joc la adresa Curţii Constituţionale şi a Constituţiei. (...) Nu-i dau eu răgaz, dar cred că a întârziat foarte mult", a spus liderul PSD la Palatul Parlamentului. AGERPRES

×