x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ion Cristoiu: „Nu îmi dau seama care este potențialul real al PSD-ului"

Ion Cristoiu: „Nu îmi dau seama care este potențialul real al PSD-ului"

17 Iun 2019   •   22:05
Ion Cristoiu: „Nu îmi dau seama care este potențialul real al PSD-ului"
Sursa foto: Captura Antena 3

Ion Cristoiu a dezbătut, în direct, la România TV, posibilitatea trecerii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Totodată, jurnalistul susține că nu crede în rezultatul PSD la alegerile europarlamentare și se gândește că ar fi vorba de o conspirație între ''o parte din baroni, puteri, servicii și Iohannis'' pentru înlăturarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului.

''Am văzut opoziția astăzi, care îmi lasă impresia că am un fost un prost, presupunând că această moțiune va avea vreun efect. Mai credeam și eu că PSD e la pământ. Dacă moțiunea nu trece, PSD reînvie. Nu există o mai mare recalificare a PSD-ului decât o moțiune de cenzură depusă și picată. 

Vreau să vă reamintesc că europarlamentarele au fost un meci amical pe care poți să îl pierzi cu 20 la 0. Problema este că trebuie să câștige un meci pe bune, un meci de campionat cu 1 la 0, cum ar putea fi această moțiune de cenzură. E clar că Viorica Dăncilă va fi confirmată.

Și vă mai spun ceva. Eu nu cred în rezultatele acestor europarlamentare după ceea ce apare în fiecare zi în presă. Nu este exclus ca noi toți să ne înșelăm, inclusiv eu. Eu nu cred că acest rezultat chiar exprimă un rezultat din PSD. Nu știu dacă nu a fost o conspirație între o parte din baroni și puteri, servicii și Iohannis ca să îl radă pe Dragnea pentru că acest scor a favorizat posibilitatea acelei sentințe. În consecință nu îmi dau seama care este potențialul real al PSD-ului", a spus jurnalistul Ion Cristoiu, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

×
Subiecte în articol: ion cristoiu