x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ion Cristoiu, un nou scenariu legat de rezultatul alegerilor europarlamentare: Este o catastrofă!

Ion Cristoiu, un nou scenariu legat de rezultatul alegerilor europarlamentare: Este o catastrofă!

24 Mai 2019   •   19:05
Ion Cristoiu, un nou scenariu legat de rezultatul alegerilor europarlamentare: Este o catastrofă!
Sursa foto: Captura Antena 3

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat o ipoteză legată de rezultatul alegerilor europarlamentare, care vor avea loc duminică, 26 mai 2019.

"Dacă aş fi PNL-ist, dar nu sunt, orice poziţie sub PSD este o catastrofă. Dacă sunt pe primul loc, PNL are un succes. Nu sunt pe primul loc, nu contează scorul pentru că e de aşteptat, la principalul partid de opoziţie, să fi luat avânt în aceşti doi ani în care, zi de zi, ni s-a spus că PSD este în pragul dezastrului. Nu sunt PNL-ist şi nu pot decide.

Eu sunt pregătit, ca invitat, unde mă voi duce, să mă confrunt cu problema nerecunoaşterii exit poll-ului. Dacă PNL va sta prost în acest sondaj, se va spune că este un sondaj de opinie fals, că asta este realitatea şi că este făcut pentru ca Dragnea să scape. O mare problemă vom avea toţi care vom fi în studiouri duminică seara.

Dacă PSD va fi pe primul loc, se va spune că "Avangarde și CURS sunt casele de sondare ale PSD, altul este scorul, să așteptăm până mâine". A doua zi vor fi alte subiecte și până seara nu se va întâmpla nimic", a spus Ion Cristoiu, în emisiunea "100 de minute" de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: ion cristoiu