x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ion Iliescu: Dă-o în mă-sa de guvernare!

Ion Iliescu: Dă-o în mă-sa de guvernare!

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Aug 2009   •   00:00

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD refuză să vorbească despre faptul că pe 2 septembrie este posibil ca Executivul să pice. "Dă-o în mă-sa de guvernare!", a aruncat peste umăr fostul şef al statului în momentul în care a fost rugat să vorbească pe această temă. De asemenea, Iliescu spune că nu este de acord ca Guvernul să-şi asume răspunderea pentru legile educaţiei.





"Dă-o în mă-sa de guvernare, deci nu de guvernare vorbim acum, vorbim de un pachet de legi care înseamnă asumarea răspunderii", a declarat luni Iliescu, susţinând totodată că varianta ca Guvernul să pice pe 2 septembrie ar fi "o altă prostie din partea celor care o adoptă, să condiţionezi soarta unei guvernări de o lege sau de o dispută pe un domeniu".

Ion Iliescu a mai vorbit şi despre posibilitatea  ruperii coaliţiei, spunând că tema "este o chestiune adiacentă, nu asta este important", acuzând tendinţa democrat-liberalilor de a impune măsuri forţate. "Probabil că sunt nişte ambiţii prosteşti să fie legea cu numele celui care a patronat-o", a mai spus fostul şef de stat.

×
Subiecte în articol: politic guvernare ion