x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ion Iliescu, in fabrici si uzine

Ion Iliescu, in fabrici si uzine

23 Noi 2004   •   00:00

In ultima saptamana a campaniei electorale, presedintele Ion Iliescu ia la rand toate fabricile si uzinele din Capitala, intr-un turneu "muncitoresc".

MONICA IORDACHE

Click pentru a mari imaginea
PROGRAM. Ion Iliescu a inceput la IMUAB turneul prin fabricile bucurestene
Ieri, seful statului a vizitat fabricile de masini grele si echipamente nucleare Titan (IMUAB) si intreprinderea Electroaparataj. Presedintele a facut slalom printre freze si strunguri ca sa discute cu muncitorii, carora le-a vorbit tot despre "continuitate". Pentru prima data, Iliescu a explicat insa ca, atunci cand vorbeste despre acest lucru, nu se refera la oameni. "Nu continuitate fizica, unul sau altul, ci continuitate ca gandire si ca manageriat", a spus seful statului intr-o discutie cu directorii de la Electroaparataj.

Presedintele a fost insotit de candidatii la Parlament ai partidului de guvernamant si urmat permanent de un intreg grup de tineri din organizatia de Bucuresti a PSD, care imparteau afise si calendare cu figura lui Adrian Nastase. Dupa ce dadeau mana cu presedintele, in urma lui muncitorii se inghesuiau sa primeasca si o sacosa cu pixuri, calendare si tricouri cu insemnele partidului de guvernamant.

LA SPITAL. Iliescu a plecat apoi la Spitalul Coltea, a intrat prin saloane, a fost la Sectia de Hematologie si a vizitat chiar o boxa a spitalului. Bolnavii i s-au plans sefului statului ca nu au medicamente, iar o femeie a transat situatia suferinzilor din Coltea. "Ori ne facem bine, ori ne curatam cu vizita dumneavoastra", i-a spus ea lui Iliescu. In zilele urmatoare, Iliescu isi va continua descinderile prin intreprinderi, fiind programate fosta Grivita Rosie, Electromagnetica, Anticoriziv, Policolor, dar si "fieful" din 1990 al lui Petre Roman, Apaca, unde se va afla astazi.

EXPLICATIE
" Acum intram intr-o faza de normalitate si avem nevoie de continuitate. Nu continuitate fizica, unul sau altul, ci continuitate ca gandire si ca manageriat" - presedintele Ion Iliescu
×
Subiecte în articol: politic iliescu