x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iordache: Proiectul legii pensiilor va intra în plenul Camerei Deputaţilor cel târziu miercuri

Iordache: Proiectul legii pensiilor va intra în plenul Camerei Deputaţilor cel târziu miercuri

14 Dec 2018   •   18:05
Iordache: Proiectul legii pensiilor va intra în plenul Camerei Deputaţilor cel târziu miercuri
Sursa foto: Lucian Alecu

Social-democratul Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat vineri că proiectul legii pensiilor va intra cel târziu miercurea viitoare în dezbaterea şi votul plenului Camerei.

"Da, cu siguranţă, legea pensiilor, dacă nu intră marţi seară, va intra miercuri dimineaţă. (...) Nu puteam să punem pe ordinea de zi a plenului de miercurea trecută legea pensiilor. Să vă spun de ce nu a intrat. Raportul de la Comisia pentru muncă a ajuns în ziua de miercuri. Nu puteam suplimenta ordinea de zi decât cu acordul tuturor liderilor grupurilor parlamentare datorită complexităţii şi datorită faptului că nu toate grupurile parlamentare au dorit să fie discutată miercurea trecută, am hotărât în Biroul permanent să fie discutată fie marţi după-amiază de la ora 16,00, fie miercuri dimineaţă de la ora 10,00", a precizat Florin Iordache, întrebat, la Parlament, dacă legea pensiilor va intra la vot final săptămâna viitoare.

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaţilor a aprobat marţi proiectul legii sistemului unitar de pensii. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Florin Iordache