x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ipoteza Vioricăi Dăncilă privind suspendarea lui Klaus Iohannis este hilară, susține Ludovic Orban

Ipoteza Vioricăi Dăncilă privind suspendarea lui Klaus Iohannis este hilară, susține Ludovic Orban

21 Oct 2019   •   20:53
Ipoteza Vioricăi Dăncilă privind suspendarea lui Klaus Iohannis este hilară, susține Ludovic Orban

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a etichetat drept „hilară” ipoteza enunţată recent de liderul PSD, Viorica Dăncilă, privind suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

„E hilară. De exemplu, acum, preşedintele României este într-o vizită de stat în Japonia, pentru că era absolut necesară restabilirea încrederii în relaţiile cu Japonia, datorită gafei monumentale care a fost făcută de PSD. Vă aduceţi aminte vizita premierului nipon, care nu a avut interlocutor la Guvern, în condiţiile în care era o vizită extrem de importantă, în care erau de abordat foarte multe aspecte importante, inclusiv în domeniul economic, în cadrul parteneriatului strategic dintre Japonia şi România. Preşedintele se ocupă de lucruri serioase, văd că Vasilica Viorica Dăncilă se ţine de glume”, a afirmat Orban, întrebat pe această temă.

 Orban a mai declarat, luni, că amplasarea investiţiei Volkswagen ţine de hotărârea companiei, menţionând că în luarea unei astfel de decizii nu contează factorii politici, iar Viorica Dăncilă vine cu un „fake news şi nicidecum cu o informaţie certă”.

„Decizia privind amplasarea investiţiei Volskwagen se ia de către conducerea companiei respective. În luarea unei astfel de decizii nu contează factorii politici. Doamna Dăncilă, care a trecut prin Parlamentul European, fără să îi rămână foarte multe urme, vine cu un fake news şi nicidecum cu o informaţie reală certă”, a susţinut Orban.

El a adăugat că sub Guvernul liberal şansele sunt mult mai mari ca această investiţie să fie realizată, decât sub Guvernul Dăncilă.

Luni, Dăncilă a afirmat că grupul Popularilor Europeni, din care fac parte şi europarlamentarii liberali, susţine înfiinţarea unei fabrici Volkswagen în Bulgaria, cu toate că autorităţile de la Bucureşti au oferit condiţii mai avantajoase.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Viorica Dăncilă