x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen Hunor: Am obţinut mai multe voturi decât în 2009 şi 2014

Kelemen Hunor: Am obţinut mai multe voturi decât în 2009 şi 2014

10 Noi 2019   •   21:59
Kelemen Hunor: Am obţinut mai multe voturi decât în 2009 şi 2014

Candidatul UDMR la Preşedinţia României, Kelemen Hunor, a declarat, duminică, după rezultatele exit-poll, că voturile obţinute de el la aceste alegeri sunt mai multe decât cele obţinute la precedentele alegeri prezidenţiale.


"Avem un rezultat bun, 4,6%. După proiecţia noastră, vom avea mai multe voturi decât în 2009 sau în 2014. Mulţumesc celor care ne-au susţinut, m-au susţinut, comunităţii maghiare, românilor care au votat şi care au înţeles mesajul nostru, mesajul de respect, de încredere şi acele puncte pe care noi le-am accentuat din programul nostru, cele două resurse importante pentru o ţară, oamenii şi natura. Educaţie, protecţia mediului, economie, sănătate rămân acele puncte cu care noi vom merge mai departe, fiindcă campania s-a terminat, dar munca nu se va termina nici azi, nici mâine, vom continua", a spus preşedintele UDMR.

Cu privire la opţiunea de susţinere a unuia dintre candidaţii ajunşi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, Kelemen Hunor a spus că acest lucru se va decide săptămâna viitoare în Consiliul Permanent al Uniunii.
 

Potrivit exit-poll-ului CURS-Avangarde, Kelemen Hunor a obţinut 3,9% din voturi, iar exit-poll-ul realizat de IRES îl creditează pe candidatul UDMR cu 4,6%. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor