x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen Hunor, inspirat de Ramona Ioana Bruynseels. Vrea campanie curată

Kelemen Hunor, inspirat de Ramona Ioana Bruynseels. Vrea campanie curată

de Ion Alexandru    |    07 Oct 2019   •   10:30
Kelemen Hunor, inspirat de Ramona Ioana Bruynseels. Vrea campanie curată

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, candidat la alegerile prezidențiale, le face o propunere interesantă contracandidaților săi, cerându-le să achieseze la un pact pentru o campanie electorală fără atacuri. Un mesaj similar a fost transmis, fără succes însă și de către candidatul PPUSL, Ramona Ioana Bruynseels.

Prezent la Arad, Hunor a declarat, la sfârșitul săptămânii care tocmai s-a încheiat, că “toamna aceasta, toată lumea propunea un pact - din motive politice, evident, pe alegeri anticipate. Consider că în această perioadă dinaintea alegerilor prezidențiale se poate face un singur pact, între toți candidații. Acesta nu ar trebui să fie legat de politică, pentru că înainte de alegeri orice propunere de pact este doar un exercițiu de imagine. Eu propun, mai degrabă, un pact prin care toți candidații la alegerile prezidențiale să accepte o campanie fără atacuri la persoană, fără jigniri și cu discursuri bazate pe proiectele și programele candidaților". Liderul UDMR este de părere că doar prin acest gest ar putea fi redată credibilitatea clasei politice.

Reamintim că o astfel de propunere a fost inițiată, în cursul lunii septembrie, de către candidatul umanist Ramona Ioana Bruynseels, care le-a cerut tuturor pretendenților la funcția prezidențială să semneze un pact pentru o dezbatere onestă, axată pe prezentarea proiectelor de țară, și nu pe atacuri la persoană.

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor