x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen Hunor: Momentan nu se pune problema ieşirii UDMR din coaliţie

Kelemen Hunor: Momentan nu se pune problema ieşirii UDMR din coaliţie

de Mediafax    |    27 Aug 2011   •   17:12

Kelemen Hunor a declarat, sambata, presei, la Festivalul Peninsula de la Targu Mures, ca in prezent coalitia de guvernare functioneaza la parametri normali si ca nu vrea sa comenteze "invitatia" facuta de presedintele PNL, Crin Antonescu.

"Nu comentez acest lucru, suntem in coalitie, momentan nu se pune problema iesirii noastre din coalitie. Coalitia functioneaza in acest moment in parametri normali. Nu vreau sa comentez aceasta invitatie a domnului Crin Antonescu", a spus Kelemen Hunor.

El a afirmat ca este optimist in privinta rezultatelor care vor fi obtinute de UDMR la alegerile de anul viitor.

"Sigur, fiecare dintre noi e optimist, unii sunt superoptimisti, altii mai putin optimisti. Si eu sunt optimist in ceea ce priveste rezultatele la alegerile de anul viitor si sunt convins ca vom avea un rezultat bun", a mai spus Kelemen.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Mamaia, ca USL garanteaza UDMR accesul la guvernare pana in 2016 daca in septembrie Uniunea refuza sa mai "gireze" o guvernare "dezastruoasa".

"UDMR trebuie sa inteleaga ca se duce cu PDL la bine si la greu. Nu se duc in puscarie toti, numai cei care au incalcat legea, dar se duc in opozitie toti daca noi castigam. Daca noi castigam alegerile si facem guvernul, UDMR nu are ce cauta intr-un astfel de guvern. Dar astazi garantam UDMR o guvernare impreuna pana in 2016, dar daca raman acolo unde sunt acum, pot veni la dialogul dintre putere si opozitie, dar cu alte propuneri vin degeaba", a afirmat presedintele PNL.

×