x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen Hunor: "UDMR se gândeşte la două-trei ministere"

Kelemen Hunor: "UDMR se gândeşte la două-trei ministere"

28 Feb 2014   •   21:08
Kelemen Hunor: "UDMR se gândeşte la două-trei ministere"
Sursa foto: Kelemen Hunor: "UDMR se gândeşte la două-trei ministere"

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri seara, la Târgu Mureş, că UDMR se gândeşte la două-trei ministere, însă acest lucru se va stabili în funcţie de structura coaliţiei guvernamentale. Kelemen Hunor a arătat că sâmbătă, în Consiliul Reprezentanţilor Unionali, va fi cerut de către conducerea formaţiunii un mandat pentru negocierile care vor fi organizate duminică cu reprezentanţii PSD.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, susţine că a fost sunat miercuri de premierul Victor Ponta, care a invitat Uniunea la discuţii.

"Am fost sunat de premierul Victor Ponta. Oficial, ne-a invitat la o întâlnire, la un dialog, la o discuţie privind soarta Guvernului şi majoritatea parlamentară. Am stabilit că în zilele următoare ne vom întâlni, nu am fixat ziua, ora şi locul întâlnirii, dar am acceptat această invitaţie", a declarat Kelemen, miercuri, la sediul formaţiunii sale.

El a reiterat că vor exista discuţii pe această temă în cadrul Uniunii, la întâlnirea cu preşedinţii organizaţiilor judeţene, şi sâmbătă, în cadrul CRU, când se va cere şi un mandat privind negocierile cu Ponta. Întrebat dacă ar putea să devină vicepremier în noul guvern ce va fi format, Kelemen a răspuns: "Eu am fost ministru, nu calitatea de vicepremier îmi dă în UDMR o oarecare greutate sau în politică. Aceste lucruri pentru mine nu au o miză personală". Pe de altă parte, el a precizat că cea mai bună variantă pentru asigurarea unei stabilităţi guvernamentale este intrarea în Guvern a UDMR. (AGERPRES)

×
Subiecte în articol: kelemen hunor udmr ministere