x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis a refuzat și ultima ofertă a PSD

Klaus Iohannis a refuzat și ultima ofertă a PSD

22 Noi 2019   •   17:14
Klaus Iohannis a refuzat și ultima ofertă a PSD

Echipa de campanie a lui Klaus Iohannis a transmis un răspuns negativ la invitația pentru a organiza o dezbatere prezidențială.

”Echipa de campanie a Partidului Național Liberal, prin intermediul șefului de campanie al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, a transmis un nou răspuns arogant românilor care așteaptă o dezbatere democratică între cei doi candidați la alegerile prezidențiale.

În cunoscutul stil arogant, care a caracterizat campania lui Klaus Iohannis, inițiativa PSD de a organiza o dezbatere în prezența reprezentanților mass-media, transmisă în direct către români, a primit următorul comentariu din partea PNL: „aveți un răspuns de acum două săptămâni”.

Ținând cont că echipa de campanie a domnului Iohannis nu a oferit detalii suplimentare, considerăm că motivele reale pentru îndărătnicia candidatului PNL de a-și prezenta prioritățile pentru români, în cadrul unei dezbateri electorale, sunt:

1. Klaus Iohannis îi disprețuiește pe cetățenii români, considerând că nu le datorează nimic pentru voturile pe care le solicită.

2. Klaus Iohannis se teme de o dezbatere cu contracandidatul său, Viorica Dăncilă, care a făcut mai multe pentru români într-un an și nouă luni la Palatul Victoria decât a realizat Klaus Iohannis în cinci ani la Palatul Cotroceni.

3. Lui Klaus Iohannis nu-i pasă de regulile politicii în democrație, care presupun confruntare directă și cinstită între candidații în alegerile prezidențiale.”, arată un comunicat PSD.

www.antena3.ro

 
 
 

×
Subiecte în articol: klaus iohannis