x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis a semnat numirea lui George Ciamba la Afaceri Europene. Ecaterina Andronescu mai are de așteptat „un pic mai mult”

Klaus Iohannis a semnat numirea lui George Ciamba la Afaceri Europene. Ecaterina Andronescu mai are de așteptat „un pic mai mult”

13 Noi 2018   •   22:18
Klaus Iohannis a semnat numirea lui George Ciamba la Afaceri Europene. Ecaterina Andronescu mai are de așteptat „un pic mai mult”

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire doar pentru George Ciamba, în funcţia de ministru delegat a Afacerilor Europene, nu şi pentru Ecaterina Andronescu la Ministerul Educaţiei, potrivit unui comunicat al Preşedinţiei.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marți, 13 noiembrie a.c., următoarele decrete:

  • Decret pentru constatarea vacanței unei funcții de membru al Guvernului prin demisia domnului Victor Negrescu, ministru delegat pentru afaceri europene;
  • Decret pentru numirea domnului George Ciamba ca ministru delegat pentru afaceri europene.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc miercuri, 14 noiembrie a.c., ora 10:00, la Palatul Cotroceni", a anunţat Administraţia Prezidenţială.

În privinţa nominalizării Ecaterinei Andronescu la Ministerul Educaţiei, Klaus Iohannis nu a semnat încă niciun decret. El avertizase că "o sa dureze un pic mai mult, până mă lămuresc dacă e dorinta ei sau doar a partidului". 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis