x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Noii miniştri din Guvernul Dăncilă au depus jurământul de învestitură

Noii miniştri din Guvernul Dăncilă au depus jurământul de învestitură

24 Iul 2019   •   11:33
Noii miniştri din Guvernul Dăncilă au depus jurământul de învestitură

UPDATE Ramona Mănescu, Nicolae Moga şi Mihai Fifor au depus, miercuri, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, jurământul de învestitură în funcţiile de miniştri de Externe şi Interne, respectiv de vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României.

Şeful statului le-a urat succes celor trei noi membri ai Cabinetului Dăncilă.

La ceremonie au participat premierul Viorica Dăncilă, miniştri, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache, secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, şi consilieri prezidenţiali.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, numirea lui Nicolae Moga în funcţia de ministru al Afacerilor Interne şi a Ramonei Mănescu - ministru al Afacerilor Externe, conform unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale.

Printr-un alt decret, Mihai Fifor a fost numit viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României.

Totodată, Iohannis a luat act de demisia lui Carmen Dan de la MAI şi a semnat decretul de revocare de la MAE a lui Teodor Meleşcanu. AGERPRES

Președintele Klaus Iohannis a fost de acord cu cea mai recentă remaniere guvernamentală propusă de premierul Viorica Dăncilă. Șeful statului a semnat în această dimineață decretele prin care sunt numiți în Guvern Ramona Mănescu, la Externe, Nicolae Moga, la Interne, și Mihai Fifor în funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice. 

 Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc miercuri, 24 iulie a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis