x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis: "Am de gând să folosesc toate instrumentele pentru a contesta acest Cod penal și Cod de procedură penală”

Klaus Iohannis: "Am de gând să folosesc toate instrumentele pentru a contesta acest Cod penal și Cod de procedură penală”

04 Iul 2018   •   14:50
Klaus Iohannis: "Am de gând să folosesc toate instrumentele pentru a contesta acest Cod penal și Cod de procedură penală”

Președintele Klaus Iohannis a facut o declarație de presă, la Palatul Cotroceni, despre adoptarea rapida a Codului Penal și Cod de procedură penală.

„S-au votat în Parlamentul României mai multe modificări la Codul penal. Doresc să comentez pe scurt acest eveniment pe care îl consider de-a dreptul revăltotor. Ceea ce se întâmplă în aceste zile se numește dictatura majorității și este profund dăunătoare democrației. Parlamentul trebuie să își dea atenția cuvenită. PSD a trecut în timp record Codul penal prin Parlament. PSD a reușit în scurt timp să distrugă demnitatea actului de legiferare. Despre conținutul Codului penal vor avea o prezentare mai lungă atunci când voi constata la CCR. Modificările care s-au făcut sunt fie inutile, fie chiar toxice și am de gând să folosesc toate instrumentele pentru a contesta acest Cod penal și Cod de procedură penală”, a spus Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis