x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO. Klaus Iohannis: Marele PSD se luptă în birourile secrete ale Parlamentului să dea Ardealul ungurilor

VIDEO. Klaus Iohannis: Marele PSD se luptă în birourile secrete ale Parlamentului să dea Ardealul ungurilor

29 Apr 2020   •   12:22
VIDEO. Klaus Iohannis: Marele PSD se luptă în birourile secrete ale Parlamentului să dea Ardealul ungurilor

UPDATE. Principalele declarații: „Este incredibil ce se întâmplă în Parlament. PSD  a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. E incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD.”, a declarat Klaus Iohannis, în debutul declarației de presă.  

„În timp ce noi ne luptăm cu pandemia, marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament să dea Ardealul ungurilor. Oare ce v-a primis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestor înțelegeri? Asta înseamnă majoritatea toxică PSD-istă. Se înțelege de ce am vrut alegeri anticipate. Nu mai vreau ca această majoritate toxică să hotărască împotriva românilor. Cât sunt eu președintele României, o astfel de lege nu va exista.”

 

Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Publicată de Guvernul României pe Miercuri, 29 aprilie 2020

---------------------------------------------------------------

Știre inițială. Președintele Klaus Iohannis va susține miercuri, începând cu ora 12:15, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă, înainte de ședința privind gestionarea epidemiei de COVID-19, programată la ora 12:30.

Declarația va fi transmisă online.  

×
Subiecte în articol: Klaus Iohanni declaratie de presa