x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis felicită adoptarea de către Parlament a decretului privind instaurarea stării de urgență

Klaus Iohannis felicită adoptarea de către Parlament a decretului privind instaurarea stării de urgență

19 Mar 2020   •   14:04
Klaus Iohannis felicită adoptarea de către Parlament a decretului privind instaurarea stării de urgență

Președintele Klaus Iohannis a felicitat adoptarea de către Parlament a decretului privind instaurarea stării de urgență pe teritoriul României pentru o perioadă de 30 de zile.

"Adoptarea în unanimitate de către Parlamentul României a decretului pe care l-am emis privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României pe o perioadă de 30 de zile demonstrează responsabilitatea şi solidaritatea întregii clase politice, care înţelege gravitatea situaţiei în care se află ţara noastră. Apreciez în mod deosebit celeritatea cu care a fost adoptat decretul, precum şi unitatea dovedită de parlamentarii români. Doar uniţi putem trece cu bine peste această criză provocată de epidemia COVID-19. Cu toţii trebuie să depunem eforturi pentru ca măsurile luate de autorităţi să dea rezultate în stoparea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus", a declarant Klaus Iohannis într-o declrație de presă transmisă de Administrația Prezidențială.

Parlamentul a adoptat, joi, în unanimitate, prin vot la distanță, decretul privind instaurarea stării de urgență pe o perioadă de 30 de zile. 

×
Subiecte în articol: klaus iohannis stare de urgenta