x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis, huiduit la Iași. Atacuri la PSD

Klaus Iohannis, huiduit la Iași. Atacuri la PSD

24 Ian 2020   •   13:34
Klaus Iohannis, huiduit la Iași. Atacuri la PSD
Sursa foto: Captura Antena 3

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat între aplauze și huduieli la Iași, la evenimentele dedicate împlinirii a 161 de la Unirea Principatelor Române, potrivit Antena 3La eveniment participă şi premierul Ludovic Orban şi ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman.

”PSD vrea să blocheze toate reformele din Parlament” a spus Klaus Iohannis, la Iași, afirmație urmată de huiduileli. Cei aflați în apropierea președintelui au început să aplaude, pentru a acoperi huiduielile. 

Și mai tare, președintele a continuat: ”De aceea avem nevoie de alegeri anticipate. Acesta nu este un moft, ci o dorință stringentă a societății pentru ca România să se schimbe în bine”. Dar huiduielile au continuat să se audă. 

 „Văd că părerile sunt împărțite”, a mai declarat președintele.

”Nu ignorați forța și puterea glasului cetățenilor, nu ignorați voința lor” a spus președintele, la Iași, acompaniat de huiduieli. 

Rânduri de aplauze se auzeau și-n timpul discursului președintelui, pentru a acoperi huiduielile care s-au auzit în toată țara. 

"Am încredere că actualul Guvern înţelege pe deplin nevoile pe care românii le au şi că va lua în continuare măsuri concrete pentru a îndrepta toate lucrurile strâmbe. Primele luni au arătat clar că năzuinţele oamenilor au fost auzite. Din Parlament, însă, PSD vrea să blocheze toate reformele, şi de aceea avem nevoie de alegeri anticipate. Acesta nu este un moft, ci o dorinţă stringentă a societăţii pentru ca România să se schimbe în bine. Românii vor vota din nou în acest an. Sunt convins că prin alegerile lor vor demonstra, încă o dată şi încă o dată, că nu mai acceptă persoane superficiale şi slab pregătite în funcţii publice. Cei care urmăresc alte scopuri, cei care nu se vor mobiliza pentru susţinerea unor reforme oneste, în beneficiul oamenilor, cei care vor încerca să submineze lupta împotriva corupţiei vor fi excluşi automat de la treburile publice de către cetăţeni, prin vot", a spus şeful statului.

Acesta a fost huiduit de un grup de participanţi la manifestări atât la sosirea în Piaţa Unirii, cât şi pe durata când a citit discursul. În Piaţa Unirii sunt prezenţi vineri, la manifestările organizate de autorităţile locale, în jur de 8.000 de persoane.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis