x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să se prezinte la urne: În 2016, absenteismul a adus la putere PSD

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să se prezinte la urne: În 2016, absenteismul a adus la putere PSD

08 Noi 2019   •   13:46
Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să se prezinte la urne: În 2016, absenteismul a adus la putere PSD

Preşedintele Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români, într-un mesaj video postat vineri pe pagina sa de Facebook, să voteze, arătând că, în 2016, "absenteismul a adus la putere PSD, cea mai nocivă guvernare din istoria post-decembristă".

"Începând de astăzi, timp de trei zile, românii din străinătate votează la alegerile prezidenţiale. Dragi români din diaspora, deşi sunteţi departe de ţară, cu sufletul aţi fost tot timpul aici. Şi voi decideţi drumul pe care ţara noastră va merge mai departe. Am reuşit modificarea legislaţiei, avem acum un număr dublu de secţii de votare, pentru ca niciunul dintre voi să nu mai suporte umilinţele la care aţi fost supuşi de PSD, să nu mai staţi ore întregi la cozi interminabile. Duminică este ziua în care se vor deschide urnele şi în România. Dragi români, veniţi la vot, pentru că ţara noastră are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-aţi afla. În 2016, absenteismul a adus la putere PSD, cea mai nocivă guvernare din istoria post-decembristă, o guvernare împotriva românilor", a spus el.

Şeful statului îi îndeamnă pe români să aleagă "cu înţelepciune, cu gândul la viitorul" lor şi al ţării.

"2019 este anul în care voi, românii, prin votul la referendum aţi blocat PSD să distrugă România şi drumul său european. Lupta însă continuă şi trebuie să rămânem mobilizaţi pentru că doar printr-un vot categoric vom scăpa definitiv de pesedism, acest fenomen nociv care nu a permis României să se dezvolte mai mult şi mai bine în ultimii 30 de ani. Dragii mei, alegeţi aşadar cu înţelepciune, cu gândul la viitorul vostru şi al României. Împreună vom construi România normală pe care ne-o dorim cu toţii. Vă aştept la vot", conchide Klaus Iohannis.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: klaus iohannis alegeri prezidentiale