x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Johannis: Schimbările din ultima vreme sunt bune pentru România

Klaus Johannis: Schimbările din ultima vreme sunt bune pentru România

15 Iul 2012   •   13:14
Klaus Johannis: Schimbările din ultima vreme sunt bune pentru România

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat intr-un interviu pentru Turnul Sfatului ca din punctul sau de vedere, Romania se afla pe drumul bun, dupa ultimele schimbari de pe scena politica.

Johannis sustine ca statele europene sunt probabil socate de rapiditatea cu care s-a facut transferul de putere in Romania, insa considera ca a fost pana acum realizat corect.

"Sunt evolutii pe care le consider pozitive. Schimbarile din ultima vreme sunt dupa parerea mea schimbari bune pentru Romania", a declarat Johannis pentru Turnul Sfatului.

Saptamana trecuta, primarul Sibiului spunea ca politicienii nu au invatat prea multe din istorie.

"Politicieni de la noi nu au gasit altceva mai bun de facut decat sa alerge ata la Bruxelles si sa se planga acolo. E interesant de urmarit, in istorie, cum au fugit sa se planga ba la Poarta, ba la Viena, ba la Budapesta, ba la Bruxelles, in loc sa stea acasa, sa vorbeasca impreuna si sa gaseasca solutii pentru problemele noastre. Nu vine nimeni din afara sa ne rezolve sau sa ne randuiasca tara. Numai noi, aici, putem sa o facem si de aceea cred ca rolul cel mai trist l-au jucat cei care s-au dus la Bruxelles sa se planga acolo despre ce rau e in Romania. Pe de alta parte si cei care au initiat actiunile puteau si ei sa gandeasca o campanie de comunicare pentru politicienii europeni, pentru a preveni aparitia unor interpretari eronate", a afirmat Johannis pentru Turnul Sfatului.

×