x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică La frizer - Iliescu si-a tuns sprancenele

La frizer - Iliescu si-a tuns sprancenele

15 Noi 2004   •   00:00

POLITIC
In pauza unei intalniri electorale cu candidatii PSD Bucuresti la Parlament, presedintele Ion Iliescu a dat fuga la o frizerie pentru a-si tunde parul, sprancenele si pentru a beneficia de un masaj la gat si tample.

Presedintele Ion Iliescu (foto) a fost la sfarsitul saptamanii protagonistul unui moment inedit. Seful statului s-a intalnit sambata cu candidatii PSD Bucuresti pentru Senat si Camera Deputatilor, el insusi ocupand primul loc pe lista filialei din Capitala a partidului de guvernamant pentru Senat.
Click pentru a mari imaginea
PAUZA. Intr-una din pauze, seful statului a parasit, pe o usa laturalnica, sediul de campanie al PSD din B-dul Unirii si s-a dus sa se tunda la o frizerie cu sonoritati avocatesti: "Zamfir si fiii - coafura si frizerie". Aparitia sefului statului i-a luat prin surprindere pe cei care venisera sa isi mai scurteze podoaba capilara, dar si pe locatarii imobilului la parterul caruia se afla frizeria, iesiti cu mic cu mare la ferestre. Presedintele si-a tuns parul, sprancenele, a beneficiat de un masaj al gatului, tamplelor, servicii pentru care a platit 200.000 de lei. Dupa acest episod, Iliescu a vizitat, impreuna cu liderii PSD Bucuresti, noul sediu al Primariei Sectorului 2, o scoala de nevazatori din acelasi sector, a luat parte la ceremonia de sfintire si de punere a pietrei de temelie a viitoarei biserici din cartierul Vatra Luminoasa, care poarta hramul "Adormirea Maicii Domnului", si un complex de camine studentesti situat pe Sos. Viilor.

×
Subiecte în articol: politic