x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Laura Codruta Kovesi, despre dosarul în care este denunţat actualul Ministru de Interne: "A fost înregistrat ca dosar penal"

Laura Codruta Kovesi, despre dosarul în care este denunţat actualul Ministru de Interne: "A fost înregistrat ca dosar penal"

09 Ian 2017   •   16:29
Laura Codruta Kovesi, despre dosarul în care este denunţat actualul Ministru de Interne: "A fost înregistrat ca dosar penal"

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a precizat, luni, că denunţul care vizează mai multe persoane printre care şi actualul Ministru de Interne, Carmen Dan, fost prefect de Teleorman, s-a înregistrat ca dosar penal, însă până în prezent nimeni nu are calitatea de suspect. 

"A fost înregistrat ca dosar penal. S-a început urmărirea penală in rem, adică faţă de fapte", a precizat Kovesi, la ieşire de la Ministerul Justiţiei, întrebată despre situaţia denunţului făcut anul trecut, în martie, de fosta noră a lui Virgil Măgureanu. 



Ea a mai spus că în prezent Carmen Dan nu are calitatea de suspect sau de inculpat în acest dosar şi nicio altă persoană, scrie Agerpres.

 

Citeşte şi:

Laura Codruța Kovesi: Ministerul de Interne să răspundă cum a scăpat Sebastian Ghiță de filaj

 

Ce spune Kovesi despre acuzaţiile lansate de Sebastian Ghiţă

 

×