x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

01 Apr 2019   •   18:03
Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Lia Olguța Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, a spus luni, în ceea ce privește anunțul făcut de Klaus Iohannis că va reconsulta Parlamentul pentru lărgirea ariei referendumului, că președintele ar trebui să fie mai clar și mai coerent. 

„Noi tratăm această declaraţie a preşedintelui în contextul faptului că este data de 1 aprilie, pentru că domnul preşedinte Klaus Iohannis a obţinut de la Parlamentul României posibilitatea să convoace un referendum pe tema justiţiei şi nu vedem ce altceva ar trebui să fie în plus, de vreme ce plaja era foarte largă, astfel încât poate să pună orice fel de întrebare pe tema justiţiei. singurul care vorbeşte despre justiţie şi agită acest subiect este chiar preşedintele Klaus Iohannis. A vorbit inclusiv despre OUG 13, de când era lupul căţel, de acum doi ani de zile”, a afirmat Olguţa Vasilescu la RFI.

„Deocamdată, preşedintele trebuie să facă adresă către Parlamentul României, ca să vedem ce vrea. Dar din punctul nostru de vedere, are deja această prerogativă conferită de Parlamentul României şi nu-l împiedică nimeni să facă acest referendum. Poate doar lipsa unei întrebări”, a mai spus fostul ministru al Muncii.

ANTENA3

×
Subiecte în articol: lia olguta vasilescu Klaus Iohannis