x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lia Olguţa Vasilescu, dezvăluiri despre scandalul din Parlament

Lia Olguţa Vasilescu, dezvăluiri despre scandalul din Parlament

05 Dec 2018   •   13:44
Lia Olguţa Vasilescu, dezvăluiri despre scandalul din Parlament

Dezvăluiri incendiare ale fostului ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, despre scandalul din plenul Parlamentului. „Ceea ce s-a întâmplat astăzi, în Camera Deputaților, este fără precedent! Cunoașteți regulamentul Camerei Deputaților. Dacă în timpul ședinței se vrea suplimentarea ordinii de vot, trebuie să fie de acord toți liderii de la toate grupurile parlamentare. Deci astăzi a fost o încercare de forță de a-l da jos pe domnul Liviu Dragnea. Știm că urmează un an electoral, știm că tot acest stat paralel nu face decât să ne aducă în postura de a nu avea un candidat viabil în campania electorală.

Ce mi se pare mai îngrijorător decât orice sunt cele două subiecte. Unul îl cunoașteți deja. S-a cerut revocarea a doi vicepredinți ai Camerei Deputaților din partea PSD-ului. Ne întrebam de ce pentru al treilea nu s-a cerut revocarea. E vorba de doamna Carmen Mihălcescu. Am văzut astăzi faptul că la ora 9.30 din plen a fost chemată la DNA.

Domnului președinte de ședință, adică domnului Iordache, i s-a solicitat de către un deputat PNL să se ridice de pe scaun pentru că și-a făcut treaba și să-l dea la telefon pe președintele Iohannis. Asta s-a întâmplat în această ședință. Domnul Iordache a refuzat să vorbească la telefon”, a declarat Olguța Vasilescu.

Coaliția PSD-ALDE a fost încolțită de partidele din opoziție. PSD și ALDE au pierdut majoritatea în Camera Deputaților, iar opoziția forțează schimbarea din funcție a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și cea a vicepreședintelui Florin Iordache.

Sursa: Antena 3

×
Subiecte în articol: lia olguta vasilescu scandal parlament