x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderul PMP Iași cere demisia lui Florian Bodog

Liderul PMP Iași cere demisia lui Florian Bodog

03 Ian 2018   •   15:59
Liderul PMP Iași cere demisia lui Florian Bodog

Liderul PMP Iaşi Petru Movilă, membru în comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor, îl critică în termeni duri pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, susţinând că din cauza acestuia medicina de familie se confruntă cu o criză. 

"Criza prin care trece medicina de familie este doar din vina ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, girată de Guvernul Tudose. După un an de promisiuni şi acorduri încheiate între Ministerul Sănătăţii şi medicii de familie nu s-a rezolvat nimic şi nu se întrevede nicio rezolvare. Medicii de familie au fost minţiţi, păcăliţi, ba chiar arătaţi cu degetul ca fiind responsabilii pentru problemele din sistemul de sănătate. Medicii de familie şi medicii din ambulatoriu sunt în continuare bătaia de joc a ministerului Sănătăţii. Salarizarea diferenţiată a medicilor din sistem a făcut ca medicina de familie să rămână Cenuşăreasa sistemului de sănătate", declară, prin intermediul unui comunicat de presă, deputatul PMP Petru Movilă, membru în comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor. 

În opinia acestuia, "Bodog nu a rezovat nimic şi nu mai poate rămâne ministrul Sănătăţii". 

"Trebuie un ministru responsabil şi un Guvern care să facă ceea ce trebuie în sănătate pentru sănătatea românilor. Ne trebuie o nouă politică, o nouă lege a sănătăţii care să prevadă finanţarea corectă a sistemului de sănătate, salarii corespunzătoare pentru medici şi respectarea drepturilor pentru pacienţi. Domnule Bodog, la revedere! Domnule prim-ministru faceţi urgent ceva pentru medicina de familie. Începeţi prin a numi un ministru al Sănătăţii pentru sănătatea noastră, a tuturor", menţionează Petru Movilă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Florian Bodog