x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderul PNL Botoşani: Obiectivul nostru este câştigarea alegerilor prezidenţiale

Liderul PNL Botoşani: Obiectivul nostru este câştigarea alegerilor prezidenţiale

14 Oct 2019   •   14:44
Liderul PNL Botoşani: Obiectivul nostru este câştigarea alegerilor prezidenţiale
Sursa foto: DIANA OROS

Obiectivul Partidului Naţional Liberal (PNL) este câştigarea atât a alegerilor prezidenţiale din luna noiembrie, cât şi a alegerilor locale de anul viitor, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei judeţene a PNL, senatorul Costel Şoptică.

El susţine că fiecare structură politică din judeţ va avea un target pe care va trebui să îl îndeplinească la alegerile din 10 noiembrie.

"Am convocat pentru sâmbătă Comitetul de Coordonare Judeţean, unde vom stabili pentru fiecare zonă şi pentru fiecare UAT (unităţile administrativ teritoriale- n.r.) în parte targeturile şi strategii pentru fiecare localitate, mergând până în ultimul sat şi până la ultimul alegător pentru a convinge cât mai mulţi oameni să voteze preşedintele Klaus Iohannis. Încă o dată repet:obiectivul nostru este câştigarea alegerilor prezidenţiale în judeţul Botoşani", a adăugat liderul liberal din Botoşani.

Totodată, el a anunţat că îşi doreşte să fie candidatul PNL la alegerile locale, în timp ce actualul primar al municipiului Botoşani va fi candidatul PNL pentru un nou mandat.

"Al doilea obiectiv este câştigarea alegerilor locale de anul viitor. Pentru aceasta ne propunem ca în cel mai scurt timp să avem candidaţi pentru toate UAT-urile, pentru municipiul reşedinţă de judeţ şi aici deja îl avem, după cum bine ştiţi, pe domnul primar Cătălin Flutur, care deja a şi fost anunţat, candidat pentru celălalt municipiu, pentru toate UAT-urile, inclusiv pentru Consiliul Judeţean", a adăugat Şoptică.

Acesta a precizat că în momentul de faţă PNL are candidaţi pentru 60 din cele 78 de municipii, oraşe şi comune din judeţul Botoşani. AGERPRES

×
Subiecte în articol: pnl alegeri prezidentiale