x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderul PPUSL îi îndeamnă pe românii amendați prin ordonanțele militare să se grăbească pentru a le contesta

Liderul PPUSL îi îndeamnă pe românii amendați prin ordonanțele militare să se grăbească pentru a le contesta

de Ion Alexandru    |    01 Iun 2020   •   08:36
Liderul PPUSL îi îndeamnă pe românii amendați prin ordonanțele militare să se grăbească pentru a le contesta
Sursa foto: Dan Marinescu

Avocatul Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (Social-Libetral), a reamintit, la sfârșitul săptămânii trecute, că termenul legal pentru persoanele fizice care doresc să conteste amenzile primite, în ultimele luni, în baza ordonanțelor militare emise pe perioada stării de urgență, se apropie de sfârșit. Ionașcu a precizat, încă o dată, că PPUSL a pus a dispoziția tuturor celor interesați un formulat-tip, pentru a contesta sancțiunea, precum și o linie telefonică dedicată, unde aceștia pot solicita lămuriri suplimentare.

„Trimițând formularul la instanță, aceasta va constata nelegalitatea amenzii și va anula amenda. Cei care au plătit, în baza sentinței de la instanță vor primi banii înapoi, iar cei care nu au plătit vor fi exonerați. Atenție, însă, timpul pentru care se mai pot depune aceste cereri, de scutire a amenzii sau anularea procesului-verbal, se apropie de sfârșit”, a adăugat Daniel Ionașcu.

×
Subiecte în articol: Daniel Ionașcu