x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderul PPUSL: Suntem umaniști, români și oameni liberi

Liderul PPUSL: Suntem umaniști, români și oameni liberi

17 Feb 2020   •   09:26
Liderul PPUSL: Suntem umaniști, români și oameni liberi
Sursa foto: Dan Marinescu

Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), a fost invitat, ieri,  la Convenția partidului Pro România, acolo unde a explicat care sunt pilonii doctrinei partidului său și și-a exprimat convingerea că în România poate exista un dialog eficient și cooperare între toate formațiunile politice care sunt responsabile.

”Doctrina noastră are trei priorități: susținerea clasei de mijloc, încurajarea creativității, a inteligenței excepționale a acestui neam și susținerea eficientă a categoriilor vulnerabile. Principii fundamentale pentru dezvoltarea României, care deschid calea unui dialog constructiv cu toate forțele politice responsabile”, a spus Daniel Ionașcu.

Liderul umaniștilor a subliniat că valoarea umană primează și că diferențele dintre oameni ne fac mai bogați și nu ar trebui să ne dezbine. ”Suntem umaniști și români, oameni liberi care se supun propriei conștiințe și lui Dumnezeu. Avem obligația de a ne promova valorile, de a înțelege că diferențele dintre noi ne îmbogățesc, nu ne separă și nu ne iau dreptul de a spune răspicat ce ne dorim, ce ne doare”, a punctat  avocatul Daniel Ionașcu.

×