x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea: Eu n-o să propun să fie remaniat Tudorel Toader

Liviu Dragnea: Eu n-o să propun să fie remaniat Tudorel Toader

08 Apr 2019   •   23:19
Liviu Dragnea: Eu n-o să propun să fie remaniat Tudorel Toader

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la România TV, că el nu va propune în Comitetul Executiv (CEx) al PSD remanierea ministrului justiţiei, Tudorel Toader, dar nici nu se poate opune dacă acest lucru va fi susţinut de colegi.

Întrebat dacă Tudorel Toader mai "stă mult" în funcţie, Dragnea a răspuns: "Habar n-am. Sincer. Habar n-am".

"În ceea ce-l priveşte pe domnul Toader, procedura este foarte simplă. În Comitetul Executiv ori doamna prim-ministru propune sau ne anunţă că vrea să-l remanieze ori colegi din CEx pot să spună că ar trebui să fie remaniat. Deci, nu e o chestiune complicată. Eu n-o să propun să fie remaniat Tudorel Toader", a afirmat Dragnea.

El a precizat că nici nu se poate opune unei remanieri, dacă acest lucru va fi propus în CEx.

Totodată, liderul PSD a punctat că îşi menţine poziţia potrivit căreia Rovana Plumb şi Natalia Intotero, aflate pe lista partidului pentru europarlamentare, ar trebui să îşi dea demisia din funcţia de ministru înainte de începerea campaniei electorale.

"Discutăm în Comitetul Excutiv, chiar nu-mi permit să intru în divergenţă cu doamna prim-ministru. Nu cred că este în regulă ca un membru al guvernului să meargă în campanie pentru europarlamentare folosind infrastructura ministerului. Categoric nu. Dacă este nevoie să convocăm Comitetul Executiv pentru ca doamna Intotero şi doamna Rovana Plumb, care au cerut partidului să le pună pe listă şi acum cele două doamne au o problemă, înseamnă că avem cu toţii o problemă. Dar nu cred că au o problemă. Am înţeles că sunt pregătite să facă lucrul acesta", a mai spus Dragnea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea