x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea spune că nu mai poate face echipă cu Valeriu Zgonea

Liviu Dragnea spune că nu mai poate face echipă cu Valeriu Zgonea

27 Apr 2016   •   15:12
Liviu Dragnea spune că nu mai poate face echipă cu Valeriu Zgonea
Sursa foto: Foto: Antena 3

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că în acest moment nu mai poate face echipă cu Valeriu Zgonea - preşedinte executiv al partidului.

Întrebat în acest sens, Dragnea a răspuns: "Categoric, nu".

"Astăzi, Comitetul Executiv Naţional, printre alte lucruri, trebuie să hotărască dacă îmi acordă în continuare sprijin politic sau nu pentru această funcţie (de preşedinte - n.r.). Există o prevedere statutară în care oricând CExN poate menţine sau retrage sprijinul politic pentru fiecare membru din Biroul Permanent Naţional. Vor fi mai multe voturi. Acelaşi lucru se va aplica şi în privinţa preşedintelui executiv. În ceea ce priveşte decizia referitoare la soarta domnului Zgonea sau cariera politică a sa, colegii mei vor decide ce se va întâmpla. Vreau să precizez că, cu toate că în trecutul nu foarte îndepărtat, două - trei luni, au mai fost de cel puţin două ori curente pe care eu le-am oprit, de data asta nu o să mai am un punct de vedere, o să las CExN să ducă la capăt ceea ce simte pentru acest partid", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, înainte de începerea şedinţei conducerii PSD.

El a adăugat că a convocat Comitetul Executiv Naţional pentru a lua decizii importante pentru PSD şi pentru România.

"Vineri erau foarte multe emoţii. Până astăzi colegii mei au avut timp să vorbească cu membrii organizaţiilor judeţene, cu simpatizanţii noştri şi au fost dezbateri serioase în judeţe şi discuţii cu sutele de mii de membri. Au urmărit şi dezbaterile în presă, au urmărit şi comentariile şi astăzi membrii CExN sunt în deplinătatea cunoştinţelor pentru a putea lua decizii corecte. Astăzi partidul trebuie să-şi reafirme unitatea, astăzi PSD trebuie să arate şi să înţeleagă toată lumea că cel mai puternic partid din România are dreptul să-şi aleagă liderii în interior, nu la sugestia sau prin presiunea altcuiva, are dreptul să-şi stabilească obiectivele politice. Astăzi trebuie să se ia decizii care să arate forţă şi inteligenţă", a menţionat liderul social-democrat.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: liviu dragnea valeriu zgonea scandal psd