x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lovitură DURĂ în CEx al PSD pentru Mihai Fifor. A căzut la vot

Lovitură DURĂ în CEx al PSD pentru Mihai Fifor. A căzut la vot

12 Oct 2019   •   08:19
Lovitură DURĂ în CEx al PSD pentru Mihai Fifor. A căzut la vot

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional Naţional al PSD a fost una tensionată. Liderii PSD au dorit inițial să o debarce pe Dăncilă din fruntea partidului, dar până la urmă l-au înlăturat pe Mihai Fifor de la conducerea campaniei pentru alegerile prezidențiale, potrivit stiripesurse.ro.

Marcel Ciolacu, Claudiu Manda şi Paul Stănescu, liderii nemulţumiţilor din PSD, au avut o întâlnire cu Dăncilă înainte de CEx, când au decis să renunţe la intenţia de a-i cere acesteia demisia. În schimb, cei trei au fost vehemenţi împotriva secretarului general Mihai Fifor, pe care l-au acuzat că vânează doar funcţii.

Au foat luate mai multe decizii în CEx-ul de vineri. În primul rând s-a votat în unanimitate ca Mihai Fifor să nu mai fie șef de campanie pentru Viorica Dăncilă, rămâne, însă, în funcția de secretar general al PSD.

S-a hotărât ca responsablitatea organizării şi coordonării campaniei electorale pentru prezidențiale să revină liderilor locali Gabriela Firea (PSD Bucureşti), Lia Olguţa Vasilescu (PSD Dolj), Niculae Bădălău (PSD Giurgiu) şi Dumitru Buzatu (PSD Vaslui), Marius Dunca (Braşov), Şerban Valeca (Argeş), Natalia Intotero (Hunedoara). Aceştia vor avea întâlniri de campanie o dată pe săptămână.

De asemenea, s-a votat în unanimitate ca săptămâna viitoare, dacă președintele va convoca o nouă rundă de consultări, PSD să nu meargă nici de această dată, cum nu a mers nici astăzi la Palatul Cotroceni.

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor